Търсене
  • Borislav Penev

„Киноложки Празници в Пловдив“


На 28-29.05 в град Пловдив се проведе едно чудесно събитие свързано с нашите любими четириноги приятели.

Събитието под наслов „Киноложки Празници в Пловдив“ събра водещите фирми занимаващи се с услуги и продукти за кучета. Участници на изложението бяха няколко вносители на кучешки храни, играчки и лакомства за кучета, различни видове аксесоари, транспорт за домашни любимци, домашни пекарни, ръчно изработени легла и аксесоари и много други.


Нашите партньори от Special One в лицето на Ана Яневска пък правеха впечатляващи демонстрации на различни прически за пудели – директно пред зрителите.


Това беше нашето първо изложение и с „Асоциацията за BARF и сурово хранен България“. Заедно с колегите от Гърция направихме и BARF corner, където посетителите можеха да се запознаят с предимствата на суровото хранене, а кучетата да опитат нашите здравословни менюта.Щастливи сме, че много стопани избраха Divus за своите четириноги.

Сашка Николова и нейното 5-месечно басенджи Сара спечелиха наградата за най-добро бебе на породата. Оказа се, че те вече знаят за нас и даже са си направили поръчка. Желаем им много бъдещи титли.


Ще се видим на следващото събитие ☺


80 преглеждания0 коментара

Подобни публикации

Виж всички